dilluns, 26 de juliol del 2010

Wine Tasting in Barcino

El mateix dia que tornem de Paqsanjan i del dinar típic enllacem amb un Wine Tasting a Barcino. L'Oscar havia de fer negoci amb un client i de passada ens va convidar a nosaltres a gaudir de la meravella vinatera.

El client va venir acompanyat de dos amics, un little pigmeo i el seu amic english anomenat Bob (que el Jordi va confondre per alemany en un primer moment, ja que brindava dient "chus" i realment estava dient "cheers"!). Coses de la vida, el tal Bob era de Londres i li toca seure al costat del Jordi. Fins ara, el tema anglès l'hem portat bastant dignament, però l'entrada d'un anglès de veritat a les nostres converses produeix molts problemes idiomàtics. El problema és que amb el cansament, el vi i que el tio parla a dos mil per hora no entenem absolutament res del que diu, ens posem a riure i a parlar entre nosaltres i resulta que ell ha estat diverses vegades a Espanya i entèn paraules en castellà. Cagada pastoret! Gràcies al Català, llengua divina, no aconsegueix entendre gaire cosa, però és clar, ens comuniquem amb en Mickey mig en castellà mig en anglès i el tio ho pilla tot.
A mi, aquest home em fa molta por. I per més inri, prova la salsa de les gambes i ens diu: "fire, fire!" i es posa a veure aigua pels descosits. El Jordi ho prova i no és gens picant, però per seguir-li la corrent també comença a dir: "yes, yes, pica, pica, yes, fire, fire" i així es passen tota la nit. Evitant-se la mirada per no parlar i de tant en tant fent: "fire, fire!"ç
En un moment determinat de la nit, el tio es dedica a explicar-nos la seva vida: l'única cosa que entenc és que ha tingut un problema a casa amb el seu fillol, ha marxat a la francesa i quan torni a Londres es farà el suec. No té feina però quan arribi a Londres la buscarà, el primer dia a Filipines li van posar una multa per beure alcohol al carrer, ens felicita per guanyar la World Cup a Espanya i ens pregunta coses sobre tècniques futbolístiques, evidentment només rep un somriure com a resposta acompanyat de "yes, yes, fire, fire"i ja està. En un altre moment ens sembla entendre que ens convida un cap de setmana a anar amb ell i amb el pigmeo a bucejar, el Jordi i jo ens mirem, i sense entendre el que ens ha dit li responem: "yes, yes, fire, fire", en un moment de lucidesa el Jordi li diu: "Scare Sharks", on en Bob suposo que va deduir que ens feien por els taurons i que no pensàvem acceptar la seva proposta, ens fan por els taurons, i els bitxos en general, sobretot els bitxos com ell.

El millor del Wine Tasting va ser conéixer l'Alou, una amiga de l'Oscar que fa molta risa i dóna molt bon rotllo.




Al Englishman no li hem fet fotos. Em feia por.

2 comentaris:

  1. L'Englishman té alguna cosa a veure amb el terratrèmol? N'és el culpable?

    ResponElimina
  2. Mireu, de moment m'esteu fent molta enveja, escolta, que entre les canoes amb aquells paisatges i el tast de vins m'esteu fent entrar sufocus. Íngrid, ja tenia raó el doctor Garriga que va dir que semblaves filipina quan vas néixer, a la foto amb l'Alou aquesta no hi veig gaire diferències.... Ui, després em llegiré l'episodi de la rentadora que haig de pujar un moment a casa que m'estan canviant l'aixeta i desembussant la pica. A veure si aquesta tarda trobo algú que m'arregli l'escalfador que estic fart de dutxar-me amb aigua freda.

    ResponElimina