diumenge, 18 de juliol del 2010

A tropical storm


La nova catedral de Manila




Església de San Agustín





El nostre segon dia a Filipines és més tranquil que el primer. Visita al MOA (Mall of Asia), uns grans magatzems que són com una ciutat i com diu el seu nom és l'espai d'oci i de compres més gran de tota Asia. L'experiència negativa ha estat la desaparició del mòbil del Jordi enmig de la marabunta de gent.

Hem visitat Intramuros, una de les ciutats que encara conserva cases de quan estaven aquí els espanyols. Hem visitat casa Maynila i la nova catedral de Manila (la vuitena reconstrucció que se'n fa, per això li diuen la nova catedral) primer es va cremar, després la van bomberdejar, després es va tornar a caure i fins a un total de 7 destruccions. L'última vegada que es va enfonsar va ser durant el 45 amb la guerra mundial.

A Intramuros queda encara una de les 4000 esglésies que hi havia, la supervivent és San Agustín, on actualment van a casar-se les famílies riques d'origen xinès, és per això que a l'entrada principal, al costat dels apòstols han instal·lat quatre dracs xinesos... superadequat!

I el més important, hem viscut la primera tempesta tropical des que estem aquí. Comença com un xirimiri qualsevol i acaba amb una descàrrega d'aigua que sembla que s'acabi el món!.

Entrada a Casa Maynila

2 comentaris:

  1. Confessa: què t'has comprat al MOA aquest? Intentes fer-nos creure que has estat als grans magatzems més grans d'Àsia i no t'has comprat res?

    ResponElimina
  2. Pareces una lugareña! jaja. Has encontrado un desigual? Algún Iphone libre a precio de ganga? Oye quieres hacer competencia a mundocroqueta?

    ResponElimina