dijous, 29 de juliol del 2010

Curiositats Filipines II: L'aventura de rentar roba a casa de l'Oscar


No us ho podeu ni imaginar. No és mentida. Però és un ver para creer. Ahir, tornats del viatge pel Nord, el Jordi i jo vam decidir rentar roba, bàsicament perquè la chacha filipina, que per cert, és una gran persona, no podria amb totes les muntanyes de roba que teníem, i per anar avançant feina...

Sortim al pati on està la rentadora i heus aquí que ens trobem una andròmina estranya, que no s'assembla gens a una rentadora convencional. Per no cagar-la (no fos cas que ens carreguem el bitxo, comptant que per poc no ens carreguem la cafetera), preguntem a la dida dels nens el funcionament. La noia, ni corta ni perezosa ens diu que l'acompanyem que ens ajuda. Collons, sort que ens ajuda!!!




Resulta que la rentadora en qüestió, no és una rentadora, és un recipient que dóna voltes. Tu has de posar l'aigua amb sabó, quan acaba el procés de 15 minuts de donar voltes, has de buidar l'aigua en un desaigüe i tornar a posar aigua neta perquè faci l'esbandida. Després en un cubell, poses el suavitzant i peça per peça la vas escorrent. La poses en un altre contenedor que sembla una miniassecadora, i la treu centrifugada (que no seca).






L'estenedor no és molt més modern. És com una sissí, però quadrat i més petit i això dificulta el poder estendre tota la roba correctament perquè s'assequi.



Veient això, el Jordi i jo hem anat a un gran supermercat per verificar l'existència d'una rentadora automàtica amb la seva presa d'aigua, amb el seu desaigüe directe... i NO L'HEM TROBAT! d'existir, existeixen ens han dit, però només es poden trobar en grans botigues especialitzades. És l'aniversari de l'Oscar així que no descartem comprar-li una rentadora... depèn dels diners que ens quedin del viatge!

1 comentari:

  1. ai nen que ahir vam parlar i no em vas dir que era el teu cumpleeeee. FELICITATS BARONESSA!!!! Que acabis de passaar un bondia i tot això que es diu. Que tots poguem veure que en fas 58 més, en vida nostra.

    ResponElimina